sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Teiskon MarkkinoillaTäällä meilläpäin on joka kesä Teiskon markkinat, ja toiset myös ennen joulua. Osallistuin ensimmäistä kertaa kesämarkkinoille ja varasin jo valmiiksi paikan joulumarkkinoille... Tässä vähän kokonaiskuvaa myyntipöydästäni.
Tein tällä kertaa myyntiin lähinnä kuvassa näkyviä tauluja ja seinällä roikkuvia sydämiä, muut käsityöt ovat aiemmin tekemiäni, osa viime joulumyyjäisistä myymättä jääneitä... taulut tekivätkin hyvin kauppansa, myymättä jäivät vain nuo pullonkorkkitaulut, itse tykkään niistä kyllä kovasti.
Virkatuille kakuille kuvittelin hyvää menekkiä, mutta taisin myydä vain yhden. Monet pitivät niitä neulatyynyinä ja sain selitellä että ne soveltuvat mainiosti pikkutyttöjen kotileikkeihin :)Tässä näkyy virkattuja tiskirättejä ja niiden takana vanhoihin kahvikuppeihin valettuja kynttilöitä. Kynttilät eivät näin kesällä tuntuneet paljon kiinnostavan, vaikka kupit olivatkin kesäisiä kukkineen... yhden taisin niitäkin myydä :) No, ovatpahan valmiina joulumyyjäisiin... Tein kahvikuppeihin myös muutamia neulatyynyjä.
Valkoisiin sydämiin kokeilin tulostettavaa kangasta tekstien tekemiseen ja se toimikin hienosti. Paljon paremmin kuin aiemmin käyttämäni kankaalle silitettävä siirtopaperi. Kangas on aika kallista mutta tuollaisia pieniä tekstejä mahtuu A4:lle aika monta.
Vanhaa lakanakangasta ja vanhoja tyynyliinapitsejä, valkoista ja pellavaa, aika yltiöromanttista vai mitä :)Loppuun vielä Artun nautinnollinen ilme ja tassun heilutus :)

Laura

7 kommenttia:

 1. Suloista sulla ollut tuolla myynnissä. Nuo virkatut kakut ovat huippuherkullisen näköisiä. Minä olisin ainakin ostanut, yhden leikkeihin ja yhden nuppineulatyynyksi. Paljonko pyydät kaakuista?
  Hanni/Polkadot

  VastaaPoista
 2. Upeita myyntituotteita ja mahtavat virkatut kakut ja donitsit :-) Ja mikä ihastuttava kissa <3 <3 <3 Ps. arvonta blogissani.

  VastaaPoista
 3. Itse olisin ainakin ostanut noita herkullisen näköisiä muffineja, nam. Ja vaikka niillä ei kukaan leikkisi, niin nättejä ne on vaikka koristeena.
  Mistä tuota tulostettavaa kangasta saa hankittua? muistatko hintaa?
  Teillä on kaunis kissa :) kiinnittää miun huomion sillä meillä oli aivan samannäköinen tyttökisu!

  VastaaPoista
 4. Voi, kun ihana myyntipöytä!<3
  Tulostettava kangas, minulle uusi tuttavuus.
  Sydämet ovat niin kauniin romanttiset, eivät yltiöromanttiset;)

  Hei hei Arttu!:)

  VastaaPoista
 5. Ninnu:

  Tulostettava kangas on tilattu täältä:
  Suomen tekstiilituonti ky
  http://www.hinnasto.net/
  6 arkkia maksoi 21 euroa.

  VastaaPoista
 6. Äskettäin löysin sun blogin toisen sivuston kautta. Kauniita näpertelyitä, tosiaan! Oon muuttanu Tampereelle vajaa 2kk sitten ja miettinytkin, minkämoisia joulumyyjäisiä täällä lienee. Haaveissa on osallistua johonkin, kunhan saan riittävästi myyntipöydän täytettä. Ideoita on ihan hurjasti, mut onneksi on myyjäisiin vielä aikaa että ehtii saada ideat käytännöksi asti. :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa Tampereelle! Täällä on paljon valikoimaa joulumyyjäisissä. Tärkeää on löytää myyntiin omanlaiset tuotteet, joita ei löydy joka pöydältä :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...