maanantai 11. heinäkuuta 2011

Pinterest

Oletteko jo tutustuneet Pinterestiin , suosittelen, mutta omalla vastuulla, siihen jää pahasti koukkuun...

Paikka on kuin sähköinen muistitaulu, johon voi neulata suosikki-ideansa. Voit pyytää sinne kutsun ja tehdä omat sivut...  olen tähän asti tyytynyt vain katselemaan muiden sivuja... sain kyllä kutsun, mutta olisi pitänyt rekisteröityä Facebookin tai twitterin kautta, mutta kun niistä olen tähän asti onnistunut pysyttelemäään erossa, en tämän takia ruvennut liittymään.

Hakuja voi tehdä haluamallaan sanalla, tämä esimerkiksi löytyi hakusanalla "crochet" eli virkkaus. DIY eli teeseitse on myös hyvä valinta... kannattaa hakea neglanninkielellä.
Kaikissa kuvissa on linkki sinne missä kuva on alunperin. Tämä esimerkiksi löytyy täältä                                      Tämä täältä


                                     
                                      ja täältä tämä...

Käykäähän kurkkamassa, löytyy varmasti jokaiselle jotakin :)

Laura

5 kommenttia:

 1. Hyvä tietää...kivoja ideoita tarvitaan aina :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tipsistä, pitääkin kurkata sivuille loman jälkeen.. Ideoita ei ole koskaan liiaksi!

  VastaaPoista
 3. Kivat ideat ovat aina kiinnostavia. Kävin katsomassa ja tuon teemyssylinkin nappasin itselleni. Jostakin syystä pidän noista teemyssyistä ja niiden ohella teepannuista.

  Kiitos muistakin;)

  VastaaPoista
 4. Olen muutaman kerran Pinterestiä käynyt kuikkaamassa, mutta en ole sen syövereihin vielä tarkemmin tutustunut (lue=koukuttunut). Aikaa tuolla surffaillessa saa varmasti kulumaan huomaamatta tunnin jos toisenkin ;)

  VastaaPoista
 5. Hui, näyttää koukuttavalta paikalta. Pitää kuitenkin kokeilla jossain vaiheessa. Tuosta alempaa tuo tiedän uusi Leevi kissanne on aivan suloisen näköinen. Hieman samaa "mallia", kuin meidän Minni oli vuosi sitten eli vielä pentuna.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...