maanantai 4. heinäkuuta 2011

Olohuoneen uusi ilme

Pesin viime viikolla ikkunoita ja ompelin verhoja... kyllä, luitte aivan oikein, kaiken sen helteen keskellä touhusin päivät sisällä... Ulkona ei olisi jaksanut tehdä yhtään mitään, sisällä oli kuitenkin hiukan viileämpää...

Syy siihen miksi tuhlasin ensimmäisen lomaviikkoni em. asioihin, oli se että meidän perheet miehet lähtivät kalastamaan pohjoiseen ja sain ihan rauhassa laittaa paikat hyrskyn myrskyn :)
Nyt voikin lomailla hyvillä mielin, kun koko talo on siivottu kunnolla.

Tein olohuoneeseen samanlaiset verhot vanhoista lakanoista kuin työhuoneeseen aiemmin. Kuva työhuoneen verhosta löytyy pari postausta sitten.
Koska lakanoita on yleensä vain kaksi samanlaista, jouduin olohuoneen oven päälle tekemään verhon erilaisesta lakanasta, mutta nimikirjaimet ovat kuitenkin samat EE, jotka tulevat äitini mummun nimikirjaimista.

Paneeliverhot saivat lähteä, ja olohuoneeseen tuli ihan uudenlainen, valoisampi ilme. Käytin verhojen ripustukseen paneeliverhojen tankoa, verhot oli helppo pujottaa tankoon, eivätkä tangot jää paljon näkyviin.

Tänään kun on pitkästä aikaa viileää ja sateista, ehdin viimein istahtaa bloggaamaan miehiä kotiin odotellessani. Viikko on lopulta pitkä aika olla yksin, vaikka siitä alkuun kovasti nauttiikin, nyt on jo kova ikävä... Tulkaa jo kotiin :)

Lomaterveisin

Laura

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat verhot! Nuo wanhat lakanat ovat niin somia ja monikäyttöisiä.
  Hanni/Polkadot

  VastaaPoista
 2. Ihana ja kiva idea! Arvostus vanhoihin tekstiileihin ym. näkyy juuri noin, kun ovat esillä, käytössä - ei kaapeissa piilossa! Itsellänikin on vanhoja lakanoita ja tyynyliinoja käytössä...

  Hauskaa viikonloppua!
  -Pia-

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...