tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kirjottu kirjansivuVanhan kirjan sivulle kirjottu ruusu, näin sellaisen jossain ja olihan se kokeitava. Valkoinen lanka erottuu ihan hyvn kellastuneesta sivusta, jotenkin vaan hukkuu tuossa kuvassa...
Vanha valokuva...
Vanha pikkuliina...
Siinäpä olohuoneen ikkunankehyksen vaihtuva näyttely.
Tässä vielä vinkki trikookuteesta virkatusta ruukunsuojasta. Kude tosin loppui kesken, mutta on muuten hyvä keino peittää rumat ruukut :)

Kukka tosin lähti jo hoitoon vanhemmilleni, siksi aikaa kunnes pikkukissaa ei enää kiinnosta levitellä multia ympäriinsä. Viimeksi Arttu tuhosi pienenä edellisen traakkipuun ja juuri nyt kun sain istutetuksi uudet, sama alkoi alusta...Eli olemme taas hetken viherkasvittomia.

Laura

5 kommenttia:

 1. Hauska idea tuo vaihtuva näyttely.
  Kyllä se ruusu näkyy kun kuvaa suurentaa.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivoja ideoita! Hauska tuo kirjottu ruusu.
  Aikoinaan kun meillä oli kaksi kissanpentua, sain ne pysymään poissa kukkaruukuista appelsiininkuorilla, kannattaa kokeilla! Nöpönenät eivät voimakkaasta sitrushedelmän tuoksusta tykkää.

  VastaaPoista
 3. Itse olen saanut kissat pysymään poissa ruukuista laittamalla ruukun päälle löyhästi foliota. Se rapisee pelottavasti. Toinen toimiva keino on ollut isohkot kivet (esim. entiset kiuaskivet), ne on liian tylsiä että jaksaisi käydä kahdesti katsomassa. Ja kokemusta on useammastakin pikkuriiviöstä samaan aikaan, sillä olen aiemmin toiminut kissankasvattajana. :) Rapsutukset teidän pörröturkeille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos molemmille vinkeistä, täytyy kokeilla :)

  Tuntui vaan helpoimmalta ratkaisulta laittaa kukka hoitoon, kun niitä oli vain se yksi :)
  Useampaa ei viitsisikään lähteä kuljettelemaan paikasta toiseen...

  VastaaPoista
 5. Yhtä kukkaa siirtelee helposti, eikä silloin ole harmina lehtien nakerteleminenkaan. Itsellä kun oli kunnon "ruukkupuutarha" sisällä, niin niitä ei olisi saanut pakettiautollakaan rahdattua. Ja pikkukissojakin kun oli säännöllisen epäsäännöllisesti ja kerralla aina viidestä kymmeneen viikaria. Jos muuten kasvin palattua lehdet kiinnostavat, niin suosittelen vehnän kasvattamista ruukussa. Se maistuu kisuista paremmalta, säilyy pitkään hyvänä ja on ihan kivan näköinenkin esim. isoon kahvikuppiin tai söpöön ruukkuun kylvettynä. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...