torstai 14. heinäkuuta 2011

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Eksyin viime viikolla ihan sattumalta Violettia ja villalankaa -blogiin... siellä Pirjo ilmoitteli turhaan nurkissa lojuvista rukin puolista ja lupasi ne tarvitseville. Olin nopea ja sain kymmenestä puolasta kuusi. Ja vielä ilmaiseksi :)

Eilen sain hakea ne postista.
Paketissa oli puolien lisäksi kuvassa näkyvä kaunis kissakortti sekä iloksemme suklaakolikoita ja hauska pingviiniheijastin, joista en tietenkään huomannut ottaa kuvaa :)

Kiitos vielä Pirjo. Niinkuin lupasin, lähettelen jotain kivaa paluupostissa...

Puolille on tarkoitus rakentaa jonkinmoinen teline, ja laittaa puoliin nauhoja ja pitsejä. Muutama puola mulla olikin jo ennestään, joten eiköhän näillä nyt pärjätä.
Lähdin sitten tänään hakemaan niitä mainitsemiani nauhoja ja pitsejä, jotka ovat kuvassa ihan sykkyrällä. Nämä eivät tosin taida kaikki ehtiä puoliin, osa ainakin menee työn alla oleviin projekteihin ja nämä hain Halpahallin kangasosastolta. Ostin myös paksua täytevanua, jos vaikka syksymmällä innostuisin tilkkupeiton tekoon...Ja matkan varrella tarttui mukaan myös nämä...

Lankamaailman alessa oli tietysti käytävä, vaikka lankoja ei todellakaan olisi tarvittu tähän taloon yhtään lisää...

Mutta pitihän sitä ehdottomasti ostaa Pompom-lankaa, jotta voi kokeilla käyttää sitä nauhakuvassa näkyvän pompulanauhan tapaan. Jossain näin sitä ommellun tyynyn reunaan, ja näytti ihan samanlaiselta.

Ja harmaata puuvillalankaa on tosi vaikea löytää, joten sitä piti tietysti saada ja samalla muitakin värejä, halvalla tottakai :)

Valkoinen kirjontalankakin oli ihan loppu, eli hyvä syy ostaa...

Valkoista villalankaa nyt tarvitsee aina...

Ja nuo pikkukerät olivat vaan niin söpöjä, että ostin  ihan vaan sen takia :)
Ja kun Lankamaailmassa on kerran matonkudettakin, oli sitäkin saatava. Valkoista kun ei ollut, ostin kokeeksi tumman harmaata ja ajattelin että virkkaan siitä vaikka kissalle korin :)
Tänään pikkukissa nukkui ommellessani pöydän alla olevassa pienessä virkatussa korissa, jossa säilytin viinipullonkorkkeja. Hyvin näytti mahtuvan kissa sekaan :)Tässä vielä kuva kissojen tutustumisyrityksistä :)

Laura

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja söpöset kisut!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! =) Parempihan nuo puolat on käyttöön saada kuin että ne nurkissa pyörisivät tilaa viemässä. Ihania lankoja olet löytänyt ja tuo teidän pikkukissa on sitten niin suloinen.

    VastaaPoista
  3. Heips Laura, ihanat sivut! Ja aivan ihana löytää toinen kädentaituri talosta! Jutskataan ens kerralla kun nähään?!!! ite oon samanlainen näprääjä, tosin mun ei tuotokset koskaan päädy myyntiin... tuputan niitä sitten ystäville ja tutuille ja perheelle lahjaksi.... Tuija Espoon LKY:stä

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...