sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Puikot järjestykseenJärjestyksen ihmisenä kyllästyin ympäriinsä pyöriviin puikkoihin. Sen enempää asiaa ajattelematta, tartuin tuumasta toimeen ja tuloksena syntyi tällainen puikkokotelo... taustakangas on pallollista kangasta ja etuosa palanen vanhaa tyynyliina. Nimikirjaimia en edes saanut keskikohtaan, mutta ei haitanne mitään :)
Puikkojen koot on kirjottu ihan sen mukaan, mitä puikkoja sattui löytymään. Huomasinkin puikkojen kokoa tarkistaessani, ettn omista ollenkaan kolmosen sukkapuikkoja. Pitkiä puikkoja ei enää paljon tule käytettyä... niitä löytyy kyllä joka koossa...
Rullataan ja solmitaan, kompakti paketti :)

Alkuviikosta meitä koetelleiden sähkökatkojen aikana piti kehittää jotain helppoa tekemistä, sellaista mitä ei tarvinnut nähdä kovin tarkasti... Muistin nähneeni jossain blogissa harmaita pannulappuja, jotka oli koristelu pitsillä. Linkittäisin, jos muistaisin missä ne näin...

Niinpä neuloin kynttilän valossa ainaoikein pannulappuja paksusta harmaasta langasta, jotain Novitan lankaa, taisi olla Tempoa. Pitsit ompelin kiinni ihan sähkölampun valossa myöhemmin...Meillä on pihassa valtavan kokoisia lumikasoja... Tässä Arttu yhden kasan huipulla kukkulan kuninkaana :)

Iloa viikkoonne,

Laura

10 kommenttia:

 1. Kätevä puikkokotelo! Tiedätkös, itselläni on myös ollut tuosta ajatus hautumassa vanhoista kalenteripyyhkeistä, hauska sattuma!
  Söpösiä pannulappuja!
  Meillä ei onneksi ole ollut sähkökatkoja, minähän saisinkin silloin vapaapäivän jos sellainen tulisi ;)
  Kukkulan kunkku on komia ja bambista tuli sievä!
  Mukavaa helmikuun alkua!♥

  VastaaPoista
 2. Tuommoinen puikkolokerikko on ihan välttämätön kaikille kutojille! Teilläkö oli sähköt poikki, meillä kävi muutaman kerran sekunnin verran poissa mutta tuli heti takaisin. Aina oikein neuletta on helppoa neuloa katsomatta kovin paljoa kutimeen :). Kiva idea tuo herkkä pitsi ja rouhea neule.

  VastaaPoista
 3. kiva tuo puikkokotelo...siisti... kaikki samassa paikassa!
  ihanat patalaput pitsineen!
  ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Mainio kotelo! Itse tunkaisin samasta syystä vain kaikki vanhaan lasikippoon ja nyt se on jo täynnä, isompi astia siis seuraavalla kerralla. Nätit nuo pannulaput!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva puikkokotelo, se näyttää kiinnisidottuna ihan linnan juhlien kirjekuorilaukulta. Kiva idea laittaa pitsiä patalappuihin.

  Toivottavasti teillä päin ei tule enää enempää sähkökatkoja, ne ovat kurjia tähän aikaan vuodesta.

  VastaaPoista
 6. Nyt tulikin tarve tuollaiselle kotelolle.Tosi kätevä.Minulla puikot on sikinsokin laatikossa,taidan uhrata yhden tyynyliinan.

  Pannulaputkin ovat hienot.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 7. On todella käytännöllinen ja kaunis puikkokotelo.
  Ihana musta kissa teillä.Olen kissojen ystävä. murmeli

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava tuo tekemäsi puikkokotelo. Käytännöllinen ja kaunis! Ja nuo patalaput, todella nätit. Blogissani on sinulle tunnustus, mutta oletkin jo saanut saman tunnustuksen aikaisemmin ;)
  t. Fanny

  VastaaPoista
 9. Tuollainen neulepuikkokotelo on kyllä käytännöllinen ja kauniisti olet tuon kyllä tehnytkin. Omat puikkonikin on siellä sun täällä, pitäisi varmaan surauttaa samanmoinen :)

  Sievät patalaput myös, puhumattakaan kissasta! Kiva kuva, itse olen huomannut että omia mustia kissoja kuvatessa kuvat tahtoo epäonnistua, kuvan keskellä on vain musta möykky ;) Pitäisi kai olla vähän laadukkaampi kamera...

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...