torstai 6. lokakuuta 2011

Virkaten ja kissoja


Virkattuja sydämiä on valmistunut pieninä välitöinä tv:n ääressä... harmaan eri sävyissä... idea kirjasta Kaarnasydän ja sammalkranssi, malli omasta päästä, en jaksanut seurata ohjetta :)
Tummanharmaasta trikootuteesta virkkasin korin. Yllättävän pienen korin saa aikaiseksi muka isosta kasasta kudetta :)
Leevi-kissa on kaikkiruokainen... kaikki maistuu, varsinkin kaikki mitä me syömme :) Tässä järsitään pitsaa...Pojat tulevat jo aika hyvn toimeen keskenään. Leevi on jo sen verran rauhoittunut, että Arttukin viihtyy enemmän sisällä, kun ei Leevi ole koko ajan kimpussa ;) Tätä kuvaa ei ole lavastettu...

Täällä sataa kaatamalla, ja sain juuri Leevin houkuteltua pimeästä ja märästä sisälle lämpimään. Sitä ei kastuminen haittaa, se tulee aina suihkuun ja saunaan mukaan. Loriseva vesi on sen mielestä niin jännä juttu :)

Laura

9 kommenttia:

 1. Kivat ja kauniit käsityöt. Minulla samaa "vikaa" etten jaksa ohjeita seurata, menee sovelluksen puolelle :) Koreille on aina käyttöä kivasti liikuteltavaa säilytystilaa.
  Suloiset kissat <3 IKiva kun ovat kavereita :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sydämet ja veikeä kissa!!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin kotonakotona kissat tulevat saunaan, tosin lattiatasolle vain. Ne kestävät saunassa kuitenkin vain niin kauan, kun löylyä ei heitetä. Sihinä ajaa kissat samantien karkuun (:

  VastaaPoista
 4. Kivoja sydämiä, nätit värit. Meidänkin kissa on ihmeen kaikkiruokainen, vihannessosekeitto ja viimeisimpänä hernekeitto (lihaton) menee mukinoitta. Kaikkiruokainen kissa on lahja (meinaa on niitä nirsojakin nähty ihan riittävästi)!

  VastaaPoista
 5. Miten kauniita sydämiä! Olen tehnyt muutaman sydämen tuolla mainitsemallasi ohjeella, ja täytyy myöntää, ettei niistä noin hienoja tullut. Ehkä en osannutkaan seurata ohjetta tai ehkä lanka- ja/tai koukkuvalintani oli väärä. Täytyy yrittää uudestaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti kaikille kommenteista :)

  Johanna: Meilläkin kissa katoaa saunasta heti kun löylyä heitetään :)

  Purnauskis: Totta, meilläkin on kokemusta nirsoista kissoista. Tosin kissat tuntuvat vanhemmiten muuttuvan nirsommiksi :)

  Varis: Kannattaa jatkaa yrittämistä :)

  VastaaPoista
 7. Saako kauniita käsitöitäsi ostettua? Ja mistä :)

  VastaaPoista
 8. Hei, tällä hetkellä käitöitäni ei ole missään myynnissä.
  Kesällä niitä saa taas Kämmenniemessä sijaitsevasta Kesäpuodista ja joulun alla olen mukana muutamissa joulumyyjäisissä Tampereen seudulla.
  Mutta laita ihmeessä sähköpostia sivupalkissa olevaan osoitteseen, niin voi kyllä toimittaa postitsekin.

  VastaaPoista
 9. Nuo virkatut sydämet ovat fantastisen näköisiä.

  Kiitos kauniista blogistasi ja tervetuloa poimimaan blogi-tunnustuksesi Willa Tammiston sivulta.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...