sunnuntai 28. elokuuta 2011

Löytöjä kirppikseltä ja muualtakin


Kesän aikana on kirppiksiltä tarttunut mukaan mm. kuvassa näkyviä taskumatteja.
Kuvan oton jälkeen niitä on löytynyt pari lisää..
.
Taulu on tehty viinipullonkorkeista, taitaapa joukossa koristeena olla kuohuviinipullonkin korkki :)
Tässä kaikki sävy sävyyn. Erikoisen mallinen "piirakka"vuoka, sieviä pikkuisia leivosvuokia, metallinen taikinapyörä ja pienet mukit.
Vanha repaleinen keittokirja oli ystäväni löytö ja sain siitä muutaman sivun käytettäväksi keittiöaiheisissa tauluissa, vaikkapa tuon kauhan kanssa...Ensin löysin tämän sievän kermakon ja myöhemmin tuli vastaan saman sarjan lautanen.
Nämä kauniit kupit löytyivät vanhempieni autotallin kätköissä olleista laatikoista.
Kuten myös nämä söpöliinit.ja nämä...Tämän äitini vanhan astiaston pelastin itselleni. Muistan tämän olleen meillä juhla-astiastona jo kun olin ihan pieni.
Kultaiset kuviot ovat hiukan kuluneet, mutta kauniit ne ovat silti.
Nämäkin Arabian retrovuoat pelastin itselleni, monet makaroni yms.laatikot on meillä kotona näissä paistettu :) ja äitini meinasi ne hävittää... onneksi osaa kysyä aina minulta, ennekuin hävittää mitään :)
Hauskat vanhat matkalaukut löytyivät myös isäni autotallista, hänen sitä raivatessaan, siellä on siis paljon muutakin kuin autoja :) Tuuletin niitä monta viikkoa ulkona, ja sain ummehtuneen hajun katoamaan.
Toin lopulta laukut sisälle ja ne pääsivät tärkeään tehtävään, säilyttämään lankoja...
Ei meillä elämä aina näin auvoista ole kuin kuvassa näyttää :)
Yleensä Leevi hyökkää aina Artun kimppuun, ihan leikillään tosin, kun Arttu vaan sattuu olemaan sisällä :) Arttu sitten siihen aika pian kyllästyy ja liukenee paikalta ulos.
Taitaa sitäpaitsi olla lavastettu kuva, nukkuva Leevi on nostettu nukkuvan Artun viereen, poikani idea :)

Laura
2 kommenttia:

  1. Aivan ihania löydöksiä kirppareilta mm. Tykkäsin noista viinipullon korkeista ja olen itekin ruvennut keräämään. Tuolta tienposkesta kun jää aina jotain käteen. Siis olen löytänyt omat viinipullon korkkini tienposkesta. Ajattelin kanssa että mitähän niistä saisi aikaiseksi.

    Tosi ajattomia kuvia! Ja kissa ihmisenä tykkään myös viimeisestä kuvasta! Miten onnistuikin nostamaan nukkuvan kissaan ilman että tämä herää..Meillä kissi herää tai nostaa päätä vähäkin jos siihen koskee pikkurillilläkään..;D (hihi)

    Hauskaa syksyä!!

    VastaaPoista
  2. Ihania esineitä. Matkalaukut taitavat olla nyt aika trendikäs juttu, niitä näkee vähän joka paikassa. Ja sopivat tosi hyvin tavaroiden säilytyksen. Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...