sunnuntai 21. elokuuta 2011

Laskosverhot kuistille
Kuistimme sai kesällä verhot.

Huomasin alkukesästä Elloksen luettelossa alennuksessa olevat laskosverhot. Hintaa niille ei jäänyt enää  montaa euroa...

Leveämpiin päätyikkunoihin sain valmiina melko oikean kokoiset verhot (80cm), mutta 60m leveisiin oven molemmin puolin oleviin ikkunoihin ei sopivia lötynytkään.

Keksin tilata yhden 120cm leveän verhon ja leikata sen kahteen osaan. Hieman näpertelyä se vaati, mutta melko helposti yhden verhon sai muutettua kahdeksi :) Väreissä ei ollut paljon valinnnan varaa, joten yllättäen ne ovat vaaleanpunaiset, mutta minullehan se sopii vallan mainiosti :)

Laura

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuisti, ja verhot soppii teän kuistiin vallan mainiosti :)

  T:Satu

  VastaaPoista
 2. Ihan puolivahingossa tupsahin tänne blogiisi ja ihastuin heti! Liityin saman tien lukijaksi, tämä oli päivän löytö! <3

  VastaaPoista
 3. ihanat verhot, oon itekki nuita katellut ja muitakin elloksen malleja, tarvisin takapihan oveen verhon, ja haluaisin siihen jonku laskosverhon, että tois vähä ilmettä kodariin ja sit sen sais tarvittaessa kiinni myös. Saisinko siis kysyä sulta, että oliko nuo vaikea asentaa, siis oliko jotenki kauheet kasattavat? ja toimiiko hyvin tuo mekanismi millä saa kiinni ja auki? elloksen sivuilla oon monista katellu niitä arvosteluja ja monissa on, että tosi vaikee kasata ja ei siltikään ole ryhdikkäitä tms. mut nuo ainaki näyttää kivalta! :) ooh, tulipa pitkä sepostus.. :)

  VastaaPoista
 4. Satu: Kiitos kommentista :)

  Maija: Kiva kun löysit tänne ja liityit lukijaksi.

  Anonyymi: Eivät olleet mielestäni mitenkään erityisen vaikeat kasattavat. Kokosin aiemmin myös Elloksen laskosverhot keittiöön ja ne olivat hankalammat, koska ylärima, johon kiinnityskoukut ruuvataan, oli muovia. Näissä ruudullisissa se oli puuta ja siihen ne oli helppo ruuvata. Mekanismitkin toimii ihan ok. Kannattaa kokeilla halvoilla alennusverhoilla ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...