sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Luistelemaan?


Hei vaan kaikille. Lähes viikon kestänyt sitkeä flussa alkaa olla selätetty ja jotain valmistakin saatu aikaan viikonloppuna.

Olin jo päättänyt etten enää ompele mitään tuleviin joulumyyjäsiin, mutta innostuin kuitenkin tekemään vielä puoli tusinaa luistinta. Nämä ovat kyllä niin työläitä tehdä, että ne on pakko hinnoitella sen verran korkealle, eettä jäävät varmaakin koristamaan omaa joulua :)Tämä on tilaustyönä tehty ovisydän, saa nähdä miellyttääkö tilaajaa :)Lintuja tein myös osittain tilauksesta, ja niinkuin aina, en osaa tehdä vain muutamaa, näitäkin tuli kerralla aika kasa... loput menee sitten varmaan myös myyjäisiin...Tänään valmistui myös viimeaikainen lemppariprojektini.... Apupöytä keittiöön.

Bongasin vastaavan oloisen pöydän Mustikkamäki-blogista ( sori, nyt ei ehdi linkittää...) ja kyselin mistä se mahtaa olla hankittu. Sain tietää, että pöytä oli itse tehty vanhasta varastohyllystä. Niinpä otinkin vinkistä vaarin ja -tadaa- tässä se nyt on.

Hylly on katkaistu sopivan korkuiseksi ja maalattu valkoiseksi. Pöytälevyä meiltä löytyi varastosta ja petsasin sen pähkinänruskeaksi. Ylimääräisistä hyllyistä sai tehtyä tuon yläreunan, koukut hain tänään Ikeasta ja tekstin tein sabluunan avulla. Siinä kaikki lyhyesti :) Eikä maksanut paljon, vain maalit ja koukut...

Erikoinen olo näin sunnuntai-iltana kun ei tarvitse huomenna herätä töihin, mukavaa 2. adventin iltaa kaikille, täytyykin mennä sytyttänään adventtikynttilät.

Laura

6 kommenttia:

 1. Onpa mukava kuulla, että voit jo paremmin!♥
  Ahkerana siellä olet jaksanut olla!!!
  Ihania ompeluksia jälleen ja aivan mahtava tuo apupöytä, hienosti keksitty tehdä vanhasta hyllystä!
  Huomenna saadaan vielä levätä, hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Olet taitava! Voin vain ihailla käsityötaitoisia... ja tuo sivupöytäkin on mainio! Puutyöhommat taitaisivat onnistua minultakin : )

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Vitsit teitä taitonaisia! Apupöytä on aivan mahtavan upea, puhumattakaan noista ompeluksistasi.

  Oikein kaunista 2. Adventti-iltaa sekä huomista Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Upeat on kyllä luistimet ja tuo hylly on kiva idea,vaikka toteutettavaksi asti.
  Komealta näyttää:)
  Mukavaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja olet ommellut! kysyit niistä pyykkipojista.. Irrotin metalliosat irti niin oli helppo maalata, kannattaa tarkkaan katsoa miten se häkkyrä siinä välissä on, että osaa laittaa takaisin :) Mulla meinasi aivot nyrjähtää kun askaroin sen metalli häkkyrän kanssa! Muuten kyllä helppo saada takaisin.

  Hyvää huomista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Hieno apupöytä, tuon tyylisestä miekin haaveilen.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...