sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Pesuhuoneen tikkaat


Tässä aiemmin lupaamani kuva toisista tikapuistani. Ne ovat siis pesuhuoneessa, en kyllä tiedä oikein niiden kosteuden kestävyydestä, joutuvat tuossa suihkuveden roiskimiksi... voi olla että laitan ne kuitenkin johonkin kuivaan paikkaan.
Aloittelin viikonloppuna lomaani siivoamalla koko talon... siivoaminen on viime viikkojen aikana ollut jokiseenkin vähäistä, niinpä on ihana aloittaa loma siistissä talossa. Ikkunat kuitenkin odottavat vielä pesua, samoin matot...
Saimme viikonlopun aikana myös pestyä ja täytettyä pihan uima-altaan ( tai mieheni sen kyllä teki...) vaikka olimme ajatelleet jättää sen täyttämättä tänä kesänä. Kaivovesi on todella kylmää, mutta pihasaunan padassa kuumennettiin useampikin padallinen vettä altaaseen  ja saatiin lämpötila nopeammin nousemaan. Kyllä kannatti, tänään veden lämpö oli jo 21 astetta ja pieni uimarimme onnellinen... silti täytyy vielä päivittäin käydä läheisellä uimarannallakin.
Hyvää alkuviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kauniit tikkaat.Kivan siron oloiset vaikka ovat heinäseipäistä.Minusta meidän seipäät ovat jotenkin iso kokoisia.

  Löytyisiköhän maton ohje googlettamalla juhannusruusu.Sillä nimellä sain maton ohjeen.Voin kyllä laittaa sen sinulle vaikka sähköpostilla.Ohje on minulla nyt mökillä.Aloitin tekemään toista mattoa siellä.

  Oikein ihanaa lomaa.Siivoaminen on ihanaa kun tietää saavan puhtaan kodin.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavat tikkaat. Loma on aina kiva aloittaa kun koti on siivottu antaa jotenkin luvan lepoon :) Minä en ole vielä uskaltautunut meriveteen mutta luulempa että alan olemaan kypsä ajatukselle ;) oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa Laura.

  VastaaPoista
 3. Kauniit on tikkaat! Kokemusta ei niiden veden kestävyydestä ole mutta pääseehän ne välillä kuivahtamaan.....kuten sadekuuron jälkeen pellollakin...en tiiä..;)
  Mukavia polskutteluhetkiä ja ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Laitan sinulle sähköpostilla sen ohjeen kun mennään mökille.Koetan saada vaikka kauppareissulla kirkonkylään sen lähetettyä.Jos ei muuten toimi yhteys.

  Oikein ihanaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti JaanaElina! Täytyykin lähteä pikapuoliin kudeostoksille, ennenkuin inspiraatio katoaa :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...