maanantai 12. heinäkuuta 2010

Ensimmäinen lomapäivä


Olipa ihana herätä aamulla kun ei tarvinnut lähteä mihinkään... Keräsin ensimmäisen lomapäivän kunniaksi muutaman ruusun mariskooliin. Meillä on pihassa ruusupensas, jossa on hyvälle tuoksuvat, kauniit vaaleanpunaiset kukat, lajikkeesta ei tosin ole tietokaan, ruusut olivat täällä jo ennen meitä... kuva myös alla.


En ole moneen kesään käynyt uimassa, enkä omista edes päälle sopivia uikkareita, mutta kun tänään istuin rannalla melkein neljä tuntia poikani melskatessa järvessä kavereidensa kanssa, alkoi tuntua siltä että uikkareita täytyy varmaan lähteä ostamaan. Sen verran kuuma rannalla tuli... Ensin oli ihan mukavaa lueskella, kun aurinko oli vielä sopivasti puiden takana, mutta kun se kääntyi porottamaan järveltä päin, oli pakko etsiä välillä vähän varjoa...


Arttu on viettänyt viime aikoina keleistä johtuen päivät sisällä viileässä (+26 astetta!) ja yöt ulkona. Kuvassa Arttu onnellisena ponihäntätukkaisen poikani sylissä tuulettimen edessä vilvoittelemassa :)
Josko lämpötila olisi ulkona laskenut jo sen verran,että voisi tehdä jokailtaisen vesiletkukierroksen mansikkamaalle ja kukkasille, täytyy mennä testaamaan...

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää lomaa Laura! Ensimmäinen loma-aamu on aina ihana, juuri se tunne kun ei tarvitsekaan mennä, voi herätä rauhassa tai alkaa heti touhuamaan omiaan.

    Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...