sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Mansikankukkia


Mansikat kukkii, ihanaa, ja räkättirastaat juoksentelevat pitkin pihaa...voin oikein kuvitella miten ne katselevat kukkia ja nauravat meille... täytyy varmaan taas verkottaa mansikat, että jää muutama marja meillekin, eikä kaikki mene räkättien suuhun...


Sinisen talon pihalla kukkii kauniisti sireeni, ja tuoksuu ihanasti. Kielojen jälkeen ihanimpia puutarhatuoksuja on kyllä sireeni.


Iriksen kukat ovat kauniin violetteja, näyttävät tässä kuvassa paljon sinisemmiltä kuin todellisuudessa ovat. Tuon sireenin juurella kasvaessaan sopivat hyvin väriensä puolesta yhteen.


Etsin pitkään sopivia amppelien ripustuskoukkuja ja löysin sellaiset viimein Kodin Ykkösestä ( sain Irman kammarin Irmalta vinkin, että niitä löytyy sieltä). Laitoin sellaisen kuistin oven molemmille puolille ja ripustin niihin amppelit. Istutin amppeleihin pienikukkaista petuniaa, ei taida olla riippuvaa mallia, mutta en raaskinut ostaa valmiita amppeleita, olivat sairaan kalliita... Enkä malta odottaa että voin syksyllä ripustaa niihin kauniit lyhdyt :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan paljon kukkia mansikoissa! Meilläkin on, vaikka vasta tänä keväänä istutettiin taimet?! Täytyy kissat laittaa rakättivahtiin pellon reunalle ;) Kauniisti kukkii sireeni ja iris, mulla täällä varjossa ovat vasta nupulla.
  Kaunista sunnuntai-iltaa:)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin mökillä rastot räkätti.Verkkoja ruvettava virittelemään meidänkin.

  Kauniit koukut.Hienosti käy talon seinän kanssa.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Jostain luin, et räkäteille voisi laittaa retiisejä hämäykseksi ennen marjojen kypsymistä, tekstin mukaan kyllästyisivät kirpeyteen ja jättäisivät varsinaiset marjat rauhaan....ei ole tullut testattua todenpitävyyttä :) ps.ihanat koukut

  VastaaPoista
 4. Hei taas, käyppä blogissani kurkkaamassa, siellä on siulle jottain vaaleanpunaista ;)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...