maanantai 14. kesäkuuta 2010

Avaimenperä, ruusu ja muki


Jatkona aiemmin tekemälleni sydämelle, ompelin samoista pyyheliinan nimikirjaimista avaimenperän. Tällaisia pieniä juttuja on kiva tehdä, tulee nopeasti valmista :)Sisusta Tildan tapaan- kirjan mallin mukaan olen parina viime iltana tv:n ääressä kirjonut ruusua. Ruusu tulee pyöreän isoäidin tyynyn keskelle. Tyynyn reunakangas on vielä vähän hämärän peitossa...Tässä vielä muutama kuva ensimmäisenä joulunani lahjaksi saamastani eläinmukista. Ikää mukilla on siis jo yli 40 vuotta ;) Muki on Arabiaa ja sen parina oli lautanen, joka on aikojen saatossa mennyt rikki. Tässäkin on halkeamia ja värit ovat haalistuneet, muut aika suloinen se on silti.Mukin toisella puolella on kettu...


Ja toisella puolella on possu. En voi kuin vain ihmetellä, miten äitini on tämänkin onnistunut säilyttämään kaikki nämä vuodet... Iloista viikon alkua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kauniita käsitöitä.Kiva idea tuo avaimenperä.

  Ihailen aina niitä jotka osaavat kirjoa.Itse en ole koskaan kokeillut mutta se taitaa olla niin tarkkuutta vaativaa että tiiä häntä osaisinko.
  Isoäidin tyynyt ovat ihania.

  Kallisarvoinen muki kun se on vielä omakin.Hyvin on säilynyt.

  Mukavaa tiistaita.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania juttuja:)
  Toi ruusu on ihana! Kiinnostais kovasti nähdä se malli sitten...;)
  Äitisikin on ihana kun hän on säilyttänyt kaikkea vanhaa, tuo mukikin on niin hauska.

  VastaaPoista
 3. Kiva avaimenperä, mutta entäs tuo kuppi? Aivan IHANA! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kuppi ja olet jälleen jaksanut tehdä kivoja käsitöitä :)

  VastaaPoista
 5. Iiik! Tuo kuppi oli minullakin pienenä!!!siis myöskin n.40 v.sitten. Oli muistaakseni emalisena ja sitten lautanen oli posliinia. Huijattiin syömäänkin sillä että löydettyäni jonkun noista eläimistä, olin niin onnessani...! Olen ettinyt kaikkialta, kirpparit + antikvariaarit jos löytyisi vielä. Kerran taisin nähdäkin, mutta järkky hinnoissa...Pidä hyvää huolta omastasi : )

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...