perjantai 6. tammikuuta 2012

Joulumyyjäiset
Tässä vielä muistaessani muutama kuva joulun alla olleista toisista myyjäisistä, joissa olin mukana. Kyseessä olivat Teiskon markkinat ja niiden jälkeen olin vielä myymässä poikani koulun myyjäisissä.

Paljon kaikenlaista myytävää tuli pitkin syksyä tehtyä, ja hyvin sain myös tavaraa kaupaksi, vaikka sitä onkin vielä jäljellä iso ikean kassillinen ja vähän enemmänkin... Mutta onneksi säilyvät ja ovat valmiina ensi jouluksi.

Suosituimpia tuotteita olivat ilman muuta kaikki kynttilöihin liittyvät; pitkulaisiin vanhoihin kakkuvuokiin valetut kynttilät menivät hetkessä, kuten samoista vuoista tehdyt seinälampetit. Pyöreät kakkuvuoat, joissa oli keskellä paksu kynttilä, olivat myös suosittuja. Kahvikuppikynttilöitä möin myös hyvin.

Tauluista suosituimpia olivat "keittiö on kodin sydän"-taulut. Kuvissa näkyvät perhostaulut olisi kannattanut säästää kesäpuotiin :)

Niihin kannattaa siis keskittyä myös ensi vuonnakin :) Ja taas on hyvä syy tehdä kirppiskierroksia...

Laura

3 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita on ollut myynnissä.
  Tosi kivoja ideoita olet kehitellyt ja onneksi ensi jouluun ei ole enää vuottakaan.
  Idearikasta vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita tuotteita olet myynyt ja niin kauniisti olet ne pakannutkin! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania juttuja oot tehnyt! Osaat myös tuon kauniin esillepanon. Multa puuttu se taito kokonaan. Aina jotenkin ongelmallista miettiä, miten myytävät saisi kauniisti ja järkevästi esille. Järjestettäisiinköhän siihen jotain kursseja XD.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...