maanantai 18. huhtikuuta 2011

TaulujaMeillä on keittiön seinällä tuollainen pyykkinarutaulu, jossa on "vaihtuva näyttely" vuodenajan mukaan. Joulukoristeiden jälkeen siitä löysi paikkansa muutamat vanhat käsineet ja pitsikaulus sekä sukuni vanhoja valokuvia. Vasemmanpuoleisessa kuvassa pienempi tytöistä on äitini äiti pikkutyttönä.
Sain myös valmiiksi muutaman taulun, tässä taustalla osa vanhasta rikkinäisestä pöytäliinasta ja vanhaa lakanapitsiä. Valokuva löytyi sukumme vanhasta valokuva-albumista.

Tässä leivontahenkinen taulu, olisin halunnut tähän taustalle vanhan piparkakkureseptin, muuta en sellaista tähän hätään mistään löytänyt... Kolmiulotteisuus ei tule kovin hyvin kuvassa esiin, taulu näyttää luonnossa paremmalta :)
Tästä taulusta tuli suosikkini... pellavaa taustalla, pitsiä, nappeja, vanha lankakerä, valokuva ja sivu vanhasta kirjasta, nimeltään "Suojelin naista".

Laura

6 kommenttia:

 1. Kivoja ja kauniita tauluja olet tuunaillut!!

  VastaaPoista
 2. Hei, tosi hyvännäkösiä tauluja! Just tuommosista tykkään, missä on vähän pintaa ja kolmiulotteisuutta.

  -Liisa, Herkulliset Ajatukset

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja tauluja ja muistot pysyvät kivasti tallessa!!

  VastaaPoista
 4. Kivoja! Mun suosikki on ehdottomasti tuo pyykkinarutaulua. Tämä idean voisin kopioida omaan käyttöön. Nyt siihen voi ripustaa vaikka siemenpusseja!

  VastaaPoista
 5. Hienoja tauluja! Ja mikä parasta, vain mielikuvitus on rajana tuollaisia tauluja askarrellessa.

  VastaaPoista
 6. Kivoja tauluja tuli! Minulla on ollut samantyyliset taulut mielessä ja olen etsinyt vanhoja reseptejä, tuloksetta. Tuo pyykkinarutaulu täytyy kyllä tehdä, se on niin hauska idea!

  Hyvää pääsiäistä teidän poppoolle!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...