sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Lasinen kerrosvatiSiivoilin vähän ( huom. tosiaankin vain vähän...)  keittönkaappeja ja vastaan tuli muutama vanha  lasinen lautanen, joita en ole vuosiin käyttänyt. Kun samassa kaapissa oli myös kaksi vanhaa liköörilasia (?), ajattelin kokeilla rakentaa niistä kerrosvadin. Liimasin siis ne vaan kuumaliimalla yhteen. Jouluna noiden käpyjen tilalle voisi laittaa kaikenlaisia herkkuja :)
Eilen ompelin kasan pieniä sydämiä, joista on tarkoitus koota sydänkranssi. Noiden raidallisen tilalle ompelin kuitenkin tänään vielä punaisia sydämiä, tämä näyttää jotenkin levottomalta yhdistelmältä...
Jouluhevosia valmistui myös jossain välissä...

Ensi viikonloppuna on täällä Tampereella vuotuiset Kädentaito-messut, ihana tapahtuma, jossa on tullut käytyä jo monena vuonna. Ihanaa päästä taas päiväksi ihastelemaan kaikkea kivaa ja saamaan paljon uusia ideoita... ja menettämään paljon rahaa :)

Sitä odotellesssa, hyvää viikkoa kaikille,

toivottaa Laura

9 kommenttia:

 1. Ja hieno kerrosvati rakentuikin, waude!
  Ja heposet ovat ihan ♥
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuo lasinen kerrosvati! Ja kauniita ompeluksia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää lasinen kerrosvati!
  Lauran ompelutehtaassa on valmistunut jälleen ihania ompeluksia ;)!
  Viikko menee nopeasti, pian nähdään. Mukavaa viikkoa!♥

  VastaaPoista
 4. Kiva idea ja ihanan jouluiset ompelukset!

  VastaaPoista
 5. Heips! löysin blogiisi ties minkä mutkan kautta, mutta pääasia, että löysin :D
  Sinulla on ihania ompeluksia ja askarteluja. Kivatuo kerrosvati ja ihania hevosia. Onko niihin ohjetta jossain vai teitkö omasta päästä?

  VastaaPoista
 6. Tulin tuolta toisen blogin kautta sivuillesi ja täällähän on vaikka mitä ihanaa! Nuo jouluhevoset ovat upeat! Ja aikamoinen idea tehdä lasivati. Tampere on muuten kiva kaupunki ja sieltä on paljon kivoja muistoja, varsinkin teatterimuistoja :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea tehdä kerrosvati :) Tänä vuonna tuli itsekin käytyä kädentaitomessuilla, lähimmät olivat Joensuussa pidetyt Taikasormimessut. Sieltä tarttui mukaan monia uusia ideoita ja aina myös jotain kotiin tuotavaa :) Ihana oli kun lisukkeena olivat myös antiikki- ja nukkekotiosastot.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun olette tykänneet kerrosvadistani ♥

  Irman kammarista sain idean, sattui nyt vaan olemaan lasiset lautaset...

  Mirka: Tein yhden hevosen jo viime jouluksi, muistelen nähneeni jonkun blogissa saman tyylisen hevosen ja piirsin mallin sitä mukaellen.

  VastaaPoista
 9. Hevonen vaikuttaisi nopeasti katsottuna samanoloiselta kuin Tildan taalainhevonen on...

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...